Doe mee met de Live Quiz!     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌ ‌    ‌    ‌     ‌     ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌    ‌     ‌
Geniet thuis van Burgers' Zoo!
afmelden | webversie
Burgers Zoo

Indrukwekkende foto's 📷

We zijn ontzettend trots op de mooie foto's die bezoekers en amateurfotografen in ons park maken. Helaas zijn wij op dit moment gesloten, maar gelukkig hebben we nog heel veel mooi materiaal dat we onder de aandacht willen brengen. Op Instagram gaan we dus 'gewoon door' met het delen van mooie foto's!

Arrow lees meer

Facebook Live Video 🤳🏼

Elke dinsdag en donderdag zijn we live te zien op Facebook! Elke keer staan we weer op een andere locatie met vaak ook een andere dierverzorger, die van alles weet te vertellen over zijn of haar diersoort. En wat het extra interessant maakt? Je kunt vragen stellen, die misschien wel live in de uitzending beantwoord worden!

Arrow lees meer